Офіційний представник Руської православної церкви переконаний, що заборона на пропаганду гомосексуалізму та педофілії серед неповнолітніх, запроваджена прийнятим в Петербурзі законом, повинна діяти по всій Росії.
"Прийнятий у Петербурзі закон допоможе захистити дітей від інформаційних маніпуляцій з боку меншин, що пропагують содомію", - заявив глава Місіонерської комісії при Єпархіальній раді Москви, керівник інформаційно-видавничого управління Відділу Московського патріархату у справах молоді, експерт комітету Держдуми РФ з питань сім`ї, жінок і дітей ієромонах Димитрій (Першин).
Як відомо, минулої неділі губернатор Петербурга Георгій Полтавченко підписав поправки до міського закону "Про адміністративні правопорушення", що передбачають відповідальність за пропаганду серед неповнолітніх гомосексуалізму та педофілії.
Ієромонах Димитрій, який нещодавно брав участь у громадських слуханнях в парламенті Петербурга, присвячених цьому закону, порівняв цей документ з "лежачим поліцейським" перед дитячим садочком або школою.
"Завзятість, яку виявляють представники сексменшин, і їх намір знову мітингувати біля дитячих установ показують, наскільки своєчасно був прийнятий даний регіональний закон, якому, не відкладаючи, слід надати статус федерального, але це вже завдання депутатів Держдуми", - підкреслив представник Церкви.
На думку ієромонаха Димитрія, що зазначений закон - хороший привід для представників сексменшин і педофілів замислитися "про моральний вимір їхнього життя тут і у вічності", оскільки, згідно з церковним вченням, "люди, що практикують подібні збочення, Царства Божого не успадкують".
Закон вступить в силу через десять днів після його офіційного опублікування. Згідно з документом, пропаганда мужеложества, лесбіянства, бісексуалізму, трансгендерності серед неповнолітніх тепер буде каратися штрафами в розмірі 5 тис. рублів для громадян, 50 тис. рублів - для посадових осіб, від 250 до 500 тис. рублів - для юридичних осіб.
NEWSru.