11 березня, у другу Неділю Великого посту, в день пам`яті собору всіх преподобних отців Києво-Печерських, у храмі преподобних Антонія та Феодосія Печерських Святої Успенської Києво-Печерської Лаври була звершена Божественна літургія святителя Василія Великого.
Богослужіння очолив намісник Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел. Йому співслужили: митрополит Черкаський і Канівський Софроній, керуючий справами УПЦ архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан, голова ВЗЦЗ УПЦ, ректор Київської духовної академії та семінарії архієпископ Бориспільський Антоній, Секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький та Вишневський Олександр, єпископи: Ніжинський і Прилуцький Іриней, Макарівський Іларій, Івано-Франківський і Коломийський Пантелеімон, Васильківський Пантелеімон та Дрогобицький Філарет, а також братія Лаври у священному сані.
На Малому вході, з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, ряд насельників Лаври за старанне служіння і в зв`язку зі святом Святої Пасхи були удостоєні богослужбових нагород.
Після закінчення Літургії був відслужений молебень преподобним отцям Києво-Печерським.
Сайт УПЦ.