8 лютого 2012 тимчасово керуючий Київською єпархією Високопреосвященніший митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло відвідав Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, який проходить реабілітацію в одній з клінік міста Києва.

Митрополита Павла супроводжували: архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, єпископ Макарівський Іларій та секретар Київської Митрополії, благочинний міста Києва протоієрей Віталій КОСОВСЬКИЙ.

Владика Павло доповів Предстоятелю Церкви про те, що відбулося напередодні на зборах благочинних міста Києва й Київської єпархії та які питання обговорювалися на них. Митрополит Володимир висловив задоволення про становище церковних справ у столиці і Київської єпархії, а також в черговий раз підтвердив рішення Священного Синоду Української Православної Церкви від 26 січня 2012 року, згідно з яким тимчасове управління Київською єпархією доручено Високопреосвященнішому Павлу, митрополиту Вишгородському та Чорнобильському, наміснику Свято- Успенської Києво-Печерської Лаври.

Відео дня

На завершення зустрічі митрополит Павло побажав його Блаженству якнайшвидшого одужання.

Оrthodox-church