Найближчими вихідними завершує роботу Благодійний новорічно-різдвяний ярмарок на Хрещатику «Три мішечки від Миколая до Різдва» – спільний проект Української Православної Церкви та Київської міськдержадміністрації. У понеділок організатори підіб’ють підсумки заходу: розкажуть, скільки коштів вдалось зібрати для лікування онкохворих дітей впродовж ярмарку.

Нагадаємо, що другий Благодійний новорічно-різдвяний ярмарок розпочався на центральній вулиці столиці 2 грудня  із встановленням венеціанської каруселі та двохсот дерев’яних ярмаркових будиночків.

Ще протягом двох днів на ярмарку можна буде придбати освячені продукти, сувенірну продукцію, іграшки з екологічних матеріалів, одяг і навіть валянки. Ціни — дуже демократичні. Гості ярмаркового містечка також зможуть поласувати свіжою випічкою та гарячим чаєм або кавою.

Відео дня

Поринути в казкову атмосферу можна з десятої ранку до десятої вечора.

Також на ярмарку можна долучитися і до благодійності: на кожному будиночку прикріплена дерев’яна скринька з символічними благодійними свічками. Саме ці скриньки призначені для пожертв. Кожному відвідувачу пропонується взяти свічку і, натомість, залишити у скриньці гроші. Усі кошти, зібрані протягом ярмарку, підуть на лікування дітей, хворих на онкологію.

Запрошуємо завітати на ярмарок у ці останні вихідні різдвяних святок, адже саме зараз – час для добрих справ та теплого родинного спілкування.

«Православіє в Україні»