Єпископ Подільський Тихон в неділю здійснить чин освячення закладного каменя на місці будівництва храму в честь святого князя Димитрія Донського на вулиці Полярна в Москві.

Церкву зводять в районі Північне Медведково, де проживає 120 тисяч чоловік, а діючий храм там поки всього один. Примітно, що інвестором будівництва є мусульманин, заслужений будівельник Росії Гаджи Гаджімусаєв.

"Кожен, хто має можливість брати участь у благодійності, повинен це робити. Будувати храми - добра справа, вони прикрасять Москву і зроблять людей добрішими і духовнішим. Адже людина будь-якої віри завжди добріша невіруючої", - сказав Гаджімусаєв.

Відео дня

В даний час завершено нульовий цикл і цоколь, почалося зведення стін храму.

Програма зведення в Москві 200 церковно-парафіяльних комплексів, що включають в себе не тільки храми, а й будівлі для місіонерської та соціальної роботи, - найбільший спільний будівельний проект Церкви та мерії з часу відтворення храму Христа Спасителя. Він стартував 29 квітня, з освячення закладки храму на честь святих рівноапостольних Кирила і Мефодія в пам`ять про жертви теракту на Дубровці.

NEWSru.