Херсонська єпархія оголосила конкурс сайтів храмів та парафій.
Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Херсонської єпархії УПЦ, конкурс оголошено з благословення Архієпископа Херсонського і Таврійського Іоанна.
Зокрема, нині у храмів і парафій зареєстровано 7 сайтів, а також сайт самої єпархії. Свої сторінки в інтернеті мають: Херсонська єпархія «Православна Херсонщина» (http://pravoslavie.ks.ua), Хрестовоздвиженський храм м. Херсона (http://vozdvigenie.ks.ua), храм Казанської ікони Божої Матері с. Чорнобаївка Білозерського району (http://hram.ks.ua), Свято-Сергіївський прихід сел. Залізний Порт Голопристанського району (http://sv-sergiy.ks.ua), храм Різдва Пресвятої Богородиці с. Гладківка Голопристанського району (http://umilenie.ks.ua), Свято-Георгіївський храм с. Мала Кардашинка Голопристанського району (http://st-georg-kardash.prihod.ru), Свято-Димитріївський храм смт Асканія-Нова Чаплинського району (http://askania-pravoslavna.io.ua), а також, сторінка храму Свт. Миколая на сайті села Чулаківка Голопристанського району (http://www.chulakovka.com)
Сайти єпархії, не включені в список, можуть до 1 грудня повідомити про своє бажання взяти участь в конкурсі на адресу єпархіального сайту info@pravoslavie.ks.ua.
Конкурс триватиме з 1 по 31 грудня 2011 р. і буде приурочений до Різдва Христового.
Про умови конкурсу і механізм подачі голосів за його учасників буде повідомлено додатково.
Переможець конкурсу буде нагороджений благословенною архієрейською грамотою.