4 листопада в рамках виставки «Православна Русь» відбудеться урочисте вручення дипломів і пам`ятних призів лауреатам VI відкритого конкурсу видань «Просвітництво через книгу».

Конкурс організований Видавничою Радою Руської Православної Церкви та Виставковим об`єднанням «Рестек». Він проводиться з метою підтримки авторів і видавців, які зробили значний внесок у справу релігійно-моральної просвіти й затвердження православних цінностей.

У 2011 році в книжковому конкурсі взяли участь 65 церковних і світських видавництв з різних регіонів України та зарубіжжя. Загалом до Конкурсної комісії надійшло 205 видань у 12 номінаціях. Підсумкове спільне засідання Конкурсної комісії та Експертної групи відбулося в актовому залі Видавничої Ради 17 жовтня 2011 року. На ньому було відібрано та розподілено по трьох призових місцях найкращі книги в кожній з номінацій, а також було обрано видання-лауреат головного призу конкурсу.

Відео дня

Переможці в кожній номінації будуть нагороджені дипломами 1, 2 і 3 ступеня. Лауреати диплома 1-го ступеня нагороджуються пам`ятним призом конкурсу. Видання, якому присуджено головний приз, нагороджується дипломом і спеціальним призом конкурсу.

Патріархія.ru