У Києві у Інституті міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка (вул. Мельникова, 36/1) 25 жовтня о 09.30 відбудеться брифінг «Українська Православна Церква ініціює внесення змін до Конституції України і до Закону про освіту».

Як повідомили УНІАН-Релігії у Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ, захід відбудеться в рамках відкриття IV Покровських міжнародних місіонерського-просвітницьких читань під назвою «Тисячолітні традиції просвіти під покровом Премудрості Божої».

Учасниками заходу стануть: архієпископ Полтавський і Миргородський, голова місіонерського відділу і відділу релігійної освіти при Священному Синоді УПЦ Філіп; прес-секретар Предстоятеля УПЦ, голова Синодально-інформаційно-просвітницького відділу УПЦ, протоієрей Георгій Коваленко.

Відео дня

Основні напрямки роботи читань: «Біблійна історія і християнська етика» в освітньому просторі України; Православна місія: завдання та шляхи реалізації; Християнське виховання в недільних школах: від теорії до практики; Молодь і Церква: точки дотику; Церква і медицина: суперечка і співпраця; питання і відповіді.
Також відбудеться презентація проекту «Концепція сучасної недільної школи».