Інтернет-портал «Православіє в Україні» запустив новий медіа-проект — відтепер на хвилях Українського радіо щотижня виходитиме одноіменна інформаційна радіопередача.

Над її створенням, з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира та під керівництвом голови Синодального інформаційно-просвітницького відділу Української Православної Церкви, шеф-редактора порталу протоієрея Георгія Коваленка працює колектив сайту на чолі з відомим радіоведучим та автором церковних радіопрограм дияконом Миколою Лисенком.

Програма виходить за підтримки Національної радіокомпанії України.

Відео дня

«Апостол Павел говорить, що віра від слухання, — зазначив, коментуючи запуск проекту, протоієрей Георгій. — Ця радіопередача важлива тому, що на сьогодні це єдиний ресурс, де Церква сама говорить про свої події. Крім того, для Церкви це можливість говорити те, що вона вважає за потрібне для своїх віруючих, а для віруючих — можливість отримати інформацію з перших джерел: без редакційної політики ЗМІ, інтерпретації світських журналістів тощо. Сподіваємося, що саме завдяки цій передачі віруючі будуть знати про головні новини православного світу, які є цікавими і важливими для православних України».

Щоп’ятниці о 21:15 в ефірі Українського радіо. Програма доступна на FM-хвилях у вашому місті (з частотним розкладом можна ознайомиитись на сайті НРКУ) та прослухати її в інтернеті на сайті НРКУ.