Патріарх Московський і всієї Русі КИРИЛ в центрі Луганська заклав камінь в підмурівок будівництва храму на честь Ікони Божої Матері «Умиління».
Як передає кореспондент УНІАН, патріарх схвалив ініціативу луганського духівництва побудувати храм саме на території дитячої обласної лікарні.
«Багато батьків і діти приходитимуть сюди звертатися до Цариці небесної, щоб вона від свого образу розчулила, розчинила їхню печаль, дала надію на зцілення. Дай Боже, щоб це місце стало духовним центром, куди приходили б молодята, вінчалися і зберігали непорочність і святість спільного подружнього життя. Пам`ятайте, що якщо відірвати поняття любові від терпіння, любов розіб`ється об човен побуту», - сказав патріарх КИРИЛ.
Всім присутнім від імені патріарха роздали образи Христа Спасителя.
«На зворотному боці цього образу є благословення патріарха Московського і всієї Русі. Бережіть його і, може, у важку хвилину життя, коли будете молитися перед ним, ви знайдете допомогу послану Богом», - сказав патріарх КИРИЛ.
Як повідомляв УНІАН, 14-15 вересня в Луганську з пастырським візитом прибуває Патріарх Московський і всієї Русі КИРИЛ. Учора ввечері він відвідав Володимирський собор. Сьогодні вранці в центрі Луганська на Театральній площі патріарх Московський і всієї Русі відслужив Божественну літургію.