Розпочав роботу сайт Кафедрального собору преподобного Іова Почаївського (Дрогобицьке благочиння). Переглянути сторінку в мережі Інтернет можна за адресою – http://www.iov-church.org.ua.

Віднині на ньому розміщуватимуться новини єпархіального життя і не тільки. Головне меню сайту пропонує читачам інформацію за наступними підрозділами: «Предстоятель» розповість відвідувачам про Блаженнішого Митрополита Володимира, «Архієпископ» – про правлячого архієрея владику Августина, про єпископа Філарета (Кучерова), єпископа Дрогобицького читайте у відповідному розділі. Пройтися сторінками історії та дізнатися про сучасний стан єпархії можна у розділі «Єпархія», а дізнатися більше про Дрогобиччину – у рубриці «Благочиння». Знайти поштову та електронну адреси собору преподобного Іова Почаївського, телефони, сторінку в мережі Інтернет допоможе розділ «Контакти».

Розділ «Історія» розповість про небесного покровителя – преподобного Іова, ігумена Почаївського, а також про заснування парафії та будівництво кафедрального собору на честь святого. В цьому ж розділі більше дізнайтеся про святині, що перебувають в храмі.

Відео дня

Про настоятеля кафедрального собору читайте у відповідному розділі. Є на сайті відомості про роботу недільної школи та кафедрального хору «Благовіст», який вважається найкращим колективом в місті. Оживляє головну сторінку слайд-шоу, а фото-звіт про події завжди можна знайти у фотогалереї, переглянувши на її сайті.

Редакція інтернет-ресурсу кафедрального собору на честь преподобного Іова Почаївського сподівається, що відвідувачі завжди знайдуть багато цікавого, а також запрошує охочих до співпраці.

Православіє в Україні