У Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина з благословення ректора академії та університету, заступника голови з богословської вищої освіти Синодального відділу релігійної освіти та катехизації УПЦ, за участі студентів минулого тижня була поставлена Різдвяна вистава «Вертеп». Вистава супроводжувалась співом академічного змішаного (чоловічого та жіночого) хору, регент якого — Олена Боднар.

Після вистави з репертуаром різдвяних духовних пісень та українських колядок виступив чоловічий хор академії (регент читець – Ігор Богдан).

Відтак слово для привітання з наступаючими Різдвяними святами та Новоліттям – 2011 роком було надано ректору академії та університету професору, архімандриту Віктору (Бедь) та першому проректору університету, професору Майї Георгіївні Артьомовій.

Відео дня

У своєму вітальному слові отець ректор привітав професорсько-викладацький склад, співробітників, студентів і гостей із наступаючим Різдвом Христовим. Побажав усім присутнім щастя, здоров’я, благополуччя та Господнього благословення в Новому 2011 році та подякував усім, хто взяв участь у святковій Різдвяній виставі.

Серед гостей на виставі були присутні заступник голови Синодального місіонерського відділу при Священному Синоді Української Православної Церкви професор, ігумен Євфросин (Білаш) та делегація Будапештської єпархії Руської Православної Церкви.

Прес-служба УУБА–КаУ