22 грудня в Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина з благословення ректора академії та університету, заступника голови з богословської вищої освіти Синодального відділу релігійної освіти та катехизації Української Православної Церкви, за участі студентів була поставлена Різдвяна вистава «Вертеп». Вистава супроводжувалась співом академічного змішаного (чоловічого та жіночого) хору (регент – Олена Боднар).
Після вистави з репертуаром Різдвяних духовних пісень та українських колядок виступив чоловічий хор академії (регент читець – Ігор Богдан).
Відтак слово для привітання з наступаючими Різдвяними святами та Новоліттям – 2011 роком було надано ректору академії та університету професору, архімандриту Віктор (Бедь) та першому проректору університету, професору Майї Георгіївні Артьомовій.
У своєму вітальному слові отець ректор привітав професорсько-викладацький склад, співробітників, студентів та гостей з наступаючим Різдвом Христовим. Побажав усім присутнім щастя, здоров’я, благополуччя та Господнього благословення в наступаючому Новому 2011 році та подякував усім, хто взяв участь у святковій Різдвяній виставі.
Серед гостей на виставі бли присутні: заступник голови Синодального місіонерського відділу при Священному Синоді Української Православної Церкви професор, ігумен Євфросин (Білаш) та делегація Будапештської єпархії Руської Православної Церкви.
Прес-служба УУБА–КаУ