Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ запрошує на Благодійний різдвяний ярмарок «Три мішечки. Від Миколая до Різдва». Він проходитиме з 16 грудня 2010 по 9 січня 2011 р. на Майдані Незалежності у Києві.

Захід відбудеться за благословенням Митрополита Київського і всієї України Володимира та за підтримки Київської міської державної адміністрації і Всеукраїнського благодійного фонду «Дорога майбутнього».

На час проведення Благодійного різдвяного ярмарку головний майдан столиці перетвориться на казкове містечко — із чарівними будиночками, церковними лавками, поштою святого Миколая та невеличкою сценою, на якій кожного дня виступатимуть дитячі творчі колективи.

Відео дня

Але найголовніше те, що протягом 25 днів різдвяний ярмарок «Три мішечки. Від Миколая до Різдва» буде епіцентром доброчинності у місті Києві. Чому? Тому, що купуючи гостинці та подарунки рідним і близьким, відвідувачі ярмарку зможуть допомагати сиротам прямо «тут і зараз». Яким чином?

Ми пропонуємо кілька можливостей.

Перша — купити подарунок сироті та залишити його у прозорій скриньці, що буде встановлено на ярмарку. Ці подарунки ми передамо дітлахам на Різдво.

Друга — залишити пожертву в одній із семи скриньок, кожна з яких відповідатиме дитячому закладу, якому ми допомагаємо.

Третя — перерахувати кошти на спеціальний рахунок через банківський термінал, що буде встановлено в одному із будиночків.

До речі, вирішити, кому саме Ви хочете подарувати свято, допоможе спеціальна інсталяція «Три мішечки»: на цьому стенді будуть фотографії та історії всіх семи дитячих закладів.

Упевнені, нам вдасться відродити традицію проведення благодійних різдвяних ярмарків та утвердити у суспільстві такі християнські чесноти, як любов, милосердя та допомога ближньому.

http://orthodoxy.org.ua/tn/node/14203