Згідно з програмою, оприлюдненій на сайті "Патріарх в Україні", 20-23 липня Патріарх Кирил буде в Одесі, де відвідає Свято-Успенський кафедральний собор та Свято-Успенський чоловічий монастир. Глава РПЦ освятить Спасо-Преображенський собор. Заплановано також відвідання Будинку сиріт та зустріч з громадськістю Одеси в Національному академічному театрі опери та балету.

У суботу, 24 липня, Патріарх Кирил відправиться до Дніпропетровська, де, зокрема, відвідає Державне підприємство "Виробниче об`єднання Південний машинобудівний завод ім. А. Макарова" ("Південмаш"), Севастопольський парк та обласну лікарню ім. І. Мечникова. Першоєрарх також освятить новий храм Воскресіння Христового.

У неділю, 25 липня, Патріарх вилетить до Києва, де відвідає Софійський собор та Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру.

Відео дня

У понеділок, 26 липня, під його головуванням відбудеться засідання Синоду Російської Православної Церкви.

У вівторок, 27 липня, Глава РПЦ очолить урочистий молебень на Володимирській гірці, відвідає Йонинський чоловічий монастир, а також візьме участь у всеношній на Соборній площі Києво-Печерської Лаври.

Візит Патріарха Кирила в Україну завершується в середу, 28 липня. Цього дня Патріарх відслужить Літургію на Соборній площі Києво-Печерської Лаври в Києві.