Сьогодні стартував Всеукраїнський журналістський конкурс «Глаголь!» для журналістів світських ЗМІ, які висвітлюють православну тематику.

Про це йдеться у переданому УНІАН повідомленні організаторів конкурсу - Української Православної Церкви, Національної спілки журналістів України і Товариства православних мирян України.

Мета конкурсу - зацікавити журналістське співтовариство духовною проблематикою; заохотити створення творчих робіт на морально-етичну тематику; сприяти зміцненню духовної і культурної спільності православних народів.

Відео дня

Журі Всеукраїнського журналістського конкурсу «Глаголь!» очолили Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і вся України ВОЛОДИМИР і голова НСЖУ Ігор ЛУБЧЕНКО.

До участі у конкурсі запрошуються автори і творчі колективи столичних і регіональних ЗМІ. Конкурс триватиме чотири місяці.

Підбиття підсумків відбудеться 23 листопаду в Києво-Печерській Лаврі і буде приурочено до 75-річного ювілею Митрополита ВОЛОДИМИРА.

Докладну інформацію про умови участі у конкурсі розміщено на сайті: http://www.opmu.info/index2.php3?path=_dir&source=glagol-p.