Чудотворна Курсько-Корінна ікона Божої Матері «Знамення» прибуває до аеропорту «Бориспіль» 13 травня о 18.00, звідки її буде перевезено до храму Всіх Святих (вул. Залізничне шосе, 3). Про це повідомляє офіційний сайт УПЦ.

На місці будівництва Кафедрального собору УПЦ урочисту зустріч ікони очолять Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Володимир і Першоієрарх Руської Православної Церкви Закордоном Митрополит Іларіон, після чого перед святим образом розпочнеться святковий молебень Божій Матері.

З 14 до 22 травня ікона перебуватиме в храмі Всіх Святих, де щодня звершуватиметься Божественна літургія та вечірнє богослужіння. Також духовенство Києва через кожних дві години звершуватиме молебні з акафістом.

Відео дня

22 травня, після звершення Божественної літургії, близько 13.00 ікона відбуде до Сум, де перебуватиме до 25 травня в Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

25 травня чудотворний образ передадуть урочистою хресною ходою делегації Курської єпархії Руської Православної Церкви на північному кордоні двох держав – України і Росії у селі Юнаківка.

ВІДЕО