18 квітня о 12.00 під гаслом «Молодість небайдужа» в Центральному Ботанічному саду що на Печерську відбудеться акція в підтримку розвитку соціального служіння в Україні. Гостями заходу стануть соціальні молодіжні організації м. Києва та регіонів України.

За традицією Православної Церкви в третю неділю після Пасхи згадується пам’ять святих жінок-мироносиць і цей день для православних християн є днем, коли ми, згадуючи перших вісниць Христового Воскресіння, вітаємо з цим святом усіх наших жінок — матерів, бабусь, дружин, дочок.

Однак, цього року православна молодь вирішила відзначити цей День по-особливому: присвятити його усім, хто потребує підтримки (онкохворі діти, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, люди похилого віку) та закликати молодь бути небайдужими до їх долі.

Відео дня

Гостями заходу стануть діти, що знаходяться на лікуванні в Київському Інституті раку та Обласній міській лікарні м. Києва, а також діти з дитячих будинків Київської області. Вони зможуть відвідати оранжерейний комплекс Ботанічного саду, де на них чекає мальовниче різнобарв’я вишуканих екзотичних квітів.

Також на дітей чекають смачні ласощі та цінні подарунки.

Також в програмі акції — веселі конкурси для дітей і дорослих, цікаві призи та подарунки найактивнішим учасникам, майстер-класи: з танців (сальса, вальс та ін.), ковка металу, приготування суші та млинців, а також виробів handmade, писанкарство, а для найактивніших та наймоторніших — веселі атракціони.

Організатори акції: Відділ у справах молоді Київської єпархії, Братство преподобного Іони Київського, Всеукраїнський сайт допомоги онкохворим дітям, Православні скаути України, Національний ботанічний сад ім. М.М.Гришка.

Акція відбудеться в Центральному Ботанічному саду ім. М.М. Гришка за адресою: вул. Тимірязєвська,1.