Київський Свято-Троїцький Іонинський монастир випустив перший номер сімейного журналу «Фамилия». Як повідомляє «Православіє в Україні»,новий журнал розрахований на сімейну аудиторію, а також тих, хто тільки збирається до такої приєднатися. Творці ставлять собі за мету побудувати територію гармонії та щастя, поклавши в її основу традиційні сімейні цінності. У першому номері журналу - поради педагогів, психологів, лікарів, священиків та інших фахівців «із сімейних питань».

До складу редколегії увійшли намісник Свято-Троїцького Іонинського монастиря архімандрит Іона (Черепанов), насельник тієї самої обителі ігумен Іоасаф (Перетятько), Аліна Кокоріна, Максим та Ольга Федорченки та інші. Головний редактор - Наталя Горошкова.

Засновниками «Фамилии» виступили молодіжний волонтерський рух «Молодість небайдужа» і приватний вищий навчальний заклад «Інститут післядипломної освіти "КСИМЕ"».

Відео дня

Консультативну допомогу новому виданню надає Відділ у справах молоді Київської єпархії Української Православної Церкви.Усі кошти від реалізації журналу планується направляти на надання допомоги самотнім літнім людям, дітям-сиротам, інвалідам та онкохворим дітям.

Кольоровий глянцевий, більш ніж 100-сторінковий журнал має зручний для читача формат, відрізняється легкою, яскравою версткою, глибокими і водночас іронічними матеріалами.

Презентація журналу відбулася в середині жовтня на Фестивалі православних ЗМІ.