Луцькі хлібопекарні вшанували пам`ять ікони Пресвятої Богородиці «Спорителька хлібів». Як повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ,  у середу, 28 липня, в день пам`яті ікони Пресвятої Богородиці «Спорителька хлібів» з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Нифонта та на запрошення директора комбінату хлібопродуктів № 2 Луцька Михайла ГНАСЮКА і настоятеля священика Валерія МУЧАКА відслужено святкову Божественну Літургію з нагоди престольного свята храма-каплички, що побудована на території КХП №2 Луцька.

Отцю Миколаю співслужили клірики храмів міста. Співали богослужіння студенти Волинської Духовної семінарії під керуванням протоієрея Петра МУЛЯРА. Отець Миколай від імені архіпастиря привітав усіх з престольним святом і побажав директору та працівникам комбінату міцного здоров’я і Божого благословення.

Довідка УНІАН. Храм-капличку на честь ікони Пресвятої Богородиці «Споручниця хлібів» було збудовано на території КХП№2 Луцька і освячено в липні цього року.

Відео дня