Під час перебування Почаївськой ікони Божої Матері в Торонто (Канада) від чудотворного образу отримав зцілення 11-річний хлопчик. Про це повідомляє прес-служба Української Православної Церкви.

Зокрема, на сайті прес-служби УПЦ наводиться текст записки, яку мама хлопчика передала священнослужителям з України, котрі супроводжують ікону.

«Торонто, 26-27 вересня. Мельник Володимир, 11 років. Наш старший син повернувся зі школи з перев`язаним коліном. Граючи з друзями на перерві він сильно впав і травмувався. Рана була глибокою і великою. Мабуть, в рану потрапив бруд. Не зважаючи на подальшу обробку маззю з антибіотиками, рана почала гноїтися, набуваючи сіро-голубого кольору. Ми вже хотіли звертатися до лікаря. Приблизно через тиждень в наше місто Торонто привезли ікону Божої Матері Почаївської. На вечірньому богослужінні син молився перед образом на колінах, хоча було дуже боляче. Коли вдома ми зняли пов`язку для обробки, то побачили, що нагноєння припинилося, і з`явилися ознаки загоєння. В неділю, після Літургії, рана була повністю чистою і покритою скориночкою. Загоєння проходило прямо на очах», - говориться в записці.

Відео дня