Якщо Ваше життя так чи інакше пов`язане з дітьми, Вам конче потрібно знати про

богословсько-педагогічні курси

! Навіть якщо у Вас педагогічна освіта й тридцять років стажу, Вам буде дуже цікаво та корисно познайомитися із православним поглядом на педагогіку. Від цього багато чого в житті може прояснитися, увага із зовнішнього перейде на суть (речей, дітей, вчинки), внаслідок чого виховні та навчальні моменти будуть доноситися більш точно та, як ідеал, із християнською любов`ю.

Зараз на богословсько-педагогічних курсах навчаються викладачі найрізноманітніших предметів, директори шкіл, учителі недільних шкіл, студенти педучилища та педінституту, вихователі дитячих садків і дитячих будинків-інтернатів, директори дитячих садків, лікарі, юристи, психологи, люди творчих професій, а також просто мами, папи, бабусі й дідусі! Всі вони різного віку (від 15-ти до 65-ти), різних духовних рівнів і соціального статусу, однак усі вони - православні, і прийшли на курси, щоб навчитися відшуковувати» в дітях та оточуючих Образ Божий (адже саме це лежить в основі слова «ОБРАЗование»).

Відео дня

На богословсько-педагогічних курсах викладають як світські педагоги, так і священнослужителі та викладачі Київських духовні академії та семінарії (КДАіС). Керівник курсів - протоієрей Владислав Софійчук, настоятель храму в ім`я священномученика Макарія, м. Київ. Він же є заступником керівника Всеукраїнського православного педагогічного товариства.

Усі, хто зацікавився богословсько-педагогічними курсами, запрошуються на співбесіду, яка відбудеться 12 вересня о 12.00 у приміщенні Київської духовної академії (Києво-Печерська Лавра).

Телефони для довідок: 417-00-25 та 8-067-449-06-43.