/ churchofcyprus.орг.тіц

З 4 по 11 лютого на Кіпрі, у місті Лімасолі, відбувався XXII Міжнародний православний молодіжний зимовий фестиваль «Брати».

Його учасниками стали 140 молодих людей з 40 міст і 6 країн — Росії, України, Білорусії, Молдови, Литви, Болгарії, повідомляється на сайті Кіпрської Православної Церкви.

 / churchofcyprus.орг.тіцМолодіжний форум проходить влітку та взимку / churchofcyprus.org.cy

На запрошення Предстоятеля Кіпрської Православної Церкви Блаженнішого Хризостома II учасники заходу відвідали перший російський храм на Кіпрі на честь апостола Андрія Первозванного в Епископіо та зустрілися з митрополитом Тамасоським і Оринійським Ісаєю.

Відео дня

У Лімассолі відбулися нічна Літургія і зустріч із митрополитом Лимассольским Афанасієм.

Фестиваль відвідала також українська православна молодь / churchofcyprus.org.cy

У дні проведення фестивалю молодь здійснила паломництво до святинь Кіпру, у тому числі побувала в Кікському монастирі та на місці проповіді святого апостола Павла у Пафосі. Традиційно у рамках фестивалю були організовані бесіди зі священиками на різні теми.

Літній фестиваль "Брати" відбудеться з 4 по 12 серпня 2018 року в Ахтубинській єпархії Астраханської митрополії.

Нагадаємо, перший фестиваль «Брати» відбувся у 2005 році на Бородінському полі. У наступні роки форум став проходити влітку і взимку по всьому світу. Основу фестивалю складають освітні семінари, тематичні бесіди зі священнослужителями, екскурсії, бали, спортивні конкурси, майстер-класи різного спрямування, творчі виступи православних молодіжних колективів та виконавців різних напрямків.