Предстоятель УПЦ очолив нараду духовенства єпархій Київської області / news.church.ua

В актовій залі Києво-Печерської лаври 9 лютого відбулася нарада духовенства з єпархій, територіально розташованих в межах Київської області, яку очолив Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Як повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, захід було присвячено 100-річчю від дня смерті священномученика Володимира (Богоявленського), митрополита Київського і Галицького.

На зібранні були присутні: Керуючий справами УПЦ митрополит Антоній, митрополит Августин, вікарії Київської Митрополії, секретарі Адміністративного апарату, благочинні Київської, Білоцерківської та Бориспільської єпархій, настоятелі та настоятельки монастирів Київської області.

Відео дня

На заході було підбито підсумки Міжнародної наукової конференції «Київський митрополит священномученик Володимир (Богоявленський) і початок гонінь на Православну Церкву в ХХ столітті».

Предстоятель Української Православної Церкви подякував присутнім за гідне несення свого служіння та закликав наслідувати прикладу жертовного пастирства священномученика Володимира перед лицем сучасних викликів, що стоять перед канонічною Церквою.