Сайт буде корисний для православних християн столиці / centralvicariate.church.ua

У Центрального вікаріатства міста Києва з'явився сайт, на якому буде міститися інформація про події, що відбуваються у храмах на території вікаріатства. Сайт створено з благословення вікарія Київської Митрополії єпископа Варсонофія, повідомляє сайт Кафедрального собору УПЦ.

Згідно з Розпорядженням Предстоятеля по Київській єпархії УПЦ з метою ефективного церковно-адміністративного управління парафіями у межах міста Києва реорганізовані Північне, Південне, Південно-східне, Східне і Центральне вікаріатства. Керуючим Центральним вікаріатством м. Києва призначений єпископ Бородянський Варсонофій (Друге Шевченківське, Перше Шевченківське, Печерське благочиння м. Києва).

У Центральному вікаріатсві служать багато чудових священиків, живуть цікаві люди, які ходять у храм і несуть різні служіння: займаються з дітьми та молоддю, готують людей до прийняття Таїнства Хрещення, відвідують притулки, дитячі будинки, лікарні, допомагають багатодітним сім'ям та один одному. Кожен храм живе своєю позабогослужбовою діяльністю, про яку можна дізнатися на сторінках парафіяльних сайтів і благочинь. Для кращої структуризації інформації про життя парафій Центрального вікаріатства тепер створено новий сайт, де завжди можна буде дізнатися останні важливі новини чи анонси подій.

Відео дня

У майбутньому на сайті будуть додаватися нові рубрики та матеріали, які стануть максимально корисними для православних християн столиці, будуть представлені розділи, присвячені архієрею і духовенству, новинам життя вікаріатства та ін, а також фото - та відеоматеріали.