Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з Олександром Усиком / news.church.ua

Блаженніший Митрополит Онуфрій 17 січня зустрівся з відомим українським спортсменом, боксером Олександром Усиком.

Як повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, зустріч відбулась у резиденції Предстоятеля на території Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

2

Олександра Усика супроводжував його тренер Сергій Ватаманюк. У зустрічі також взяв участь архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент.

Відео дня

Український боксер привітав Предстоятеля з Різдвом Христовим та новорічними святами і подарував Його Блаженству на згадку власні боксерські рукавиці з автографом.

Уславлений чемпіон розповів про свою професійну діяльність та попросив молитв у Блаженнішого Владики.

Архіпастир побажав гостю здоров’я та Божого благословіння у спортивній діяльності, яка прославляє українську державу у всьому світі.

3

***Олександр Усик – професійний український боксер, народився 17 січня 1987 року у Сімферополі. Він є чемпіоном світу в першій важкій вазі за версією WBO, олімпійський чемпіон (2012), чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту України. За версією авторитетного боксерського видання "The Ring", Олександр Усик у 2017 році піднявся на першу сходинку рейтингу найкращих боксерів-важковаговиків світу.