/ news.church.ua

Блаженніший Митрополит Онуфрій увечері 11 січня прибув до Свято-Успенського Зимненського жіночого монастиря Володимир-Волинської єпархії з архіпастирським візитом. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

/ news.church.ua

Предстоятеля зустрічала ігуменя Стефана та сестри монастиря. Насельниці Зимненської обителі виконали різдвяні колядки Блаженнійшому Владиці і привітали Архіпастиря з Різдвом Христовим.

Блаженніший Митрополит Онуфрій із особами, що його супроводжують, у свою чергу проспівали різдвяні піснеспіви сестрам. Його Блаженство привітав їх, вручив різдвяні подарунки і благословив.

Відео дня
/ news.church.ua

12 січня митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію у Свято-Успенському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі.

Його Блаженству співслужили  митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл, а також духовенство монастиря та єпархії.

Під час Літургії Предстоятель підніс молитву за мир в Україні.

Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію / news.church.ua

Після відпусту було звершено величання святу Різдва Христового.

Наприкінці богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав усіх зі святом. Потім до Блаженнішого владики з вітальним словом звернувся митрополит Володимир.

Предстоятель подякував за вітання та роздав подарунки дітям.