false

В Одесі "Митрополичу ялинку" відвідало більше тисячі дітей з малозабезпеченних сімей, дітей учасників АТО і дітей-сиріт. Митрополит Агафангел 9 січня відвідав Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, де взяв участь у традиційній щорічній святковій виставі для дітей з воскресних шкіл Одеської єпархії,а також для дітей вимушених переселенців зі сходу України, повідомляє сайт Одеської єпархії УПЦ.

 Більше тисячі дітлахів прибули на запрошення митрополита Агафангела / eparhiya.od.ua

Усього більше тисячі діточок прибули на запрошення митрополита Агафангела на «Митрополичу ялинку».

Відкриваючи святкову виставу, митрополит Агафангел привітав дітей і дорослих із Різдвом Христовим і побажав духовної радості для кожної віруючої душі.

Відео дня

Потім глядачі побачили святковий спектакль «Віфлеємська зірка», під час якого разом з юними акторами стали учасниками подій тієї святої Віфлеємської ночі.

Понад 150 юних акторів, співаків і танцюристів показали для глядачів безліч різних номерів і сценок, і ні на хвилину не вщухали пісні, що прославляють народженого Богонемовляти Христа.

Після завершення концерту митрополит піднявся на сцену, щоб подякувати і юним акторам, і організаторам митрополичої ялинки.

Архіпастир підкреслив, що прекрасний концерт став можливий завдяки старанним зусиллям вихованців недільної школи «Преображення» на чолі з протоієреєм Димитрієм Яковенко при Спасо-Преображенському Одеському кафедральному соборі та колективу Палацу дитячої та юнацької творчості на чолі з Л. Стрельцовою.

Потім усі учасники сфотографувалися з владикою і на згадку про цей святковий захід за традицією всім дітям були вручені святкові подарунки.