Центр інформації УПЦ

Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій 4 січня зустрівся з дітьми-сиротами та їхніми опікунами у своїй резиденції в Києво-Печерській лаврі. 

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, Блаженніший подякував вихователям дітей, яких «любов робить здібними на такий подвиг».

Відео дня

«Люди, які прийняли діток в свій дім, стали для них батьками і матерями, братами і сестрами. І мені дуже приємно, що є люди, які здібні на такий подвиг», - зазначив Предстоятель УПЦ.

Блаженніший Онуфрій привітав дітей і їхніх опікунів з Новим роком і прийдешніми Різдвяними святами і зробив невеличкі подарунки. 

«Хочу побажати вам великої любові, бо любов робить людину здібною на такий подвиг. А вам, діточки, бажаю, щоб ви були вдячні тим, хто допомагає вам в житті і щоб ви молилися за своїх опікунів, вихователів і помічників, росли чесними, працьовитими, добрими людьми. Щоб коли у вашому житті зустрінеться той, хто потребує вашої допомоги - протягнули йому руку. Нехай Божий мир і Божа радість, яку приніс нам Христос Спаситель, буде з вами і всіма нами», - побажав Блаженніший Онуфрій.