/ zhytomyr-eparchy.org

Щорічний вечір відпочинку у духовному різдвяному настрої відбудеться 9 січня 2018 року у Житомирському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги о 18:00 годині. Про це повідомляє прес-служба Житомирської єпархії УПЦ.

Зібрані під час концерту кошти підуть на підтримку дітей-сиріт / zhytomyr-eparchy.org

Уже сьомий рік поспіль Житомирська єпархія Української Православної Церкви закликає усіх православних християн пам'ятати древні традиції різдвяного періоду, що заключаються як у присутності вірянина на святковій Божественній літургії у день Христового Народження, так і у спільному прославленні Спасителя Богомладенця у відомих і сучасних колядках та вінчуваннях. 

Житомирська єпархія з ініціативи Високопреосвященнішого Никодима митрополита Житомирського і Новоград-Волинського організовує щорічний, і уже 7-й поспіль благодійний вечір колядок, взяти участь у якому закликає усіх небайдужих людей доброї волі.

Відео дня
У благодійному концерті візьме участь хорова капела

У святковому концерті візьмуть участь відома у світі хорова капела "ОРЕЯ" під незмінним керівником маестро Олександром Вацеком, хор Свято-Ольгинського храму м. Житомира, дитячий хор Свято-Покровського м. Житомира, архієрейський хор Спасо-Преображенського та хор Свято-Хрестовоздвиженського кафедральних соборів, талановиті співачки: Анастасія Залуцька, Лілія Смірнова, Софія Лис, Катерина Клосовська, студенти Житомирського державного університету ім. І. Франка Аліна Ляшенко та Валентина Івашко, артисти-вокалісти Яніна та Олександр Яремчуки, та інші.

Вхід на благодійний вечір вільний. Протягом урочистого концерту будуть збиратися пожертви для дітей учасників АТО, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. За отримані кошти діти матимуть змогу провести час у православному дитячому таборі відпочинку.