На святі побували діти переселенців і діти з багатодітних сімей / eparhiya.od.ua

26 грудня 2017 року в Одеській єпархії пройшли святкові заходи для понад 130 дітей з родин біженців зі сходу України та з багатодітних одеських сімей, у тому числі священнослужителів, які виховують більше 5 дітей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

 / eparhiya.od.ua

Святковий ранок з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела був організований та проведений Відділом з благодійності та соціального служіння та Відділом релігійної освіти та катехізації в ресторанному комплексі "Свіча".

Відкриваючи дитяче свято, владика привітав дітей та батьків з наступаючими святами Новоліття та Різдва Христового, побажавши їм міцного здоров'я і щастя в кожній родині, щоб Господь дарував мир, радість і любов на всякий час.

Відео дня

Потім прочитавши молитву «Отче наш», присутні приступили до святкової трапези, яку приготували їм кухаря ресторану.

Вихованці недільної школи «Преображення» при Спасо-Преображенському Одеському кафедральному соборі виконали святкові піснеспіви, а потім ляльковий театр «Золотий ключик» показав виставу про святителя Миколая Чудотворця.

 Діти отримали дарунки від митрополита Агафангела / eparhiya.od.ua

На завершення свята митрополит Агафангел вручив кожній дитині святковий подарунок, що складається зі смачних солодощів, м'яких іграшок та канцелярських наборів для навчання. Також у ході конкурсів та ігор багато з присутніх маленьких гостей отримували додаткові цінні подарунки.

Артисти – клоуни та аніматори – протягом трьох годин продовжували далі радувати дітвору.

Стало доброю традицією проведення в ресторанному комплексі дитячих ранків, присвячених святкуванню дня святого Миколая, Різдва Христового і Новоліття. Цього року двері ресторану гостинно відчинилися для дітвори вже у четвертий раз.