/ lavra.ua

Братія соціального відділу Києво-Печерської лаври побувала з подарунками від Святителя Миколая" у київській школі-дитсадку «Родзинка». Про це повідомляється на сайті лаври.

Для братії соціального відділу дні, що передували святу Святителя Миколая і саме свято завжди сповнені радісними зустрічами з дітьми, врученням подарунків, привітаннями своїх підопічних.

Вихованці дитячого закладу приймали у себе заступника начальника відділу соціального служіння Києво-Печерської Лаври ієромонаха Гліба, ієродиякона Філарета, а також просто волонтерів-добровольців, охочих відвідати дітвору з гостинцями.

Відео дня
/ lavra.ua

Кілька сотень вихованців школи-дитсадка отримали набори солодощів та ялинкові іграшки. Діти з цікавістю вислухали розповідь про Святителя Миколая, щиро раділи подарункам, декламували вірші, виконували пісні і довго не відпускали дорогих гостей.

За словами ієромонаха Гліба, спілкування з дітьми — це завжди непідробна радість, адже вони щирі й безпосередні, вірять у диво і чисті у своїх помислах. Ієромонах Гліб, вітаючи зі святом малюків, побажав їм «...завжди залишатися такими ж добрими і чуйними, слухати старших і пам'ятати, що Бог любить і завжди піклується про них».

Також ыз подарунками від Святого Миколая» інші дитячі установи відвідав начальник відділу соціального служіння Києво-Печерської Лаври ієромонах Лукіан.

/ lavra.ua

Подарунки від братії лаври отримали також сім'ї, які зверталися за допомогою у соціальний відділ: бабусі, які виховують онуків-сиріт, багатодітні та одинокі матері, сім'ї вимушених переселенців.

Братія соціального відділу Києво-Печерської лаври дякує всім, хто брав участь в акції, жертвуючи подарунки та солодощі для їх подальшої передачі дітям, нагадуючи про те, що триває прийом подарунків до Різдва Христового для дітей-сиріт. Також для підопічних відділу можна жертвувати сезонний одяг та взуття, продукти тривалого зберігання, канцтовари, побутову хімію.

Благодійну допомогу чекають за адресою: Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра, корпус № 65, кабінет № 215 (номер виклику по домофону: 13). Довідки за номером телефону: 044-255-11-19, 063-229-76-98.