2

Напередодні Дня святого Миколая підтримайте ініціативу волонтерів трьох лікарняних храмів столиці.

Як повідомляє "Фома в Україні", кожен бажаючий може внести свій посильний фінансовий внесок у справу духовної підтримки людей, які переносять тяготи лікарняних буднів.

Зібрані кошти підуть на оплату 90 річних підписок на журнали «ФОМА в Україні» та «Отрок». Громади київських храмів святих Косьми і Даміана при Національному інституті раку, Архістратига Михаїла в Медмістечку і святителя Миколая при міській клінічній лікарні № 6 готові вже зараз щомісяця доставляти журнали пацієнтам та медперсоналу.

Відео дня

Для того, щоб медперсонал та хворі змогли регулярно читати православну пресу, потрібно зібрати 25 110 грн.

"Ми спостерігаємо за подіями в лікуванні важких випадків дитячих захворювань вже понад 12 років. Багато хто з наших друзів і помічників ведуть волонтерську роботу в дитячих відділеннях безпосередньо з дітьми. Зрозуміло, що моральна обстановка в лікарні важка – не до радощів. Але діти є діти. Тому вони знаходять в собі сили і для ігор, і для занять, і для читання. Але особливо важко підліткам, які найбільше страждають від відсутності друзів, спілкування та звичної обстановки", - зазначили організатори.

Про те, як надати допомогу, читайте на сайті БФ "Надіюсь і вірю".