http://news.church.ua

Відбулася зустріч митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, керуючого справами Української Православної Церкви, ректора Київської духовної академії та семінарії з секретарем Міжнародної асоціації Православних богословських шкіл монахинею Серафимою (Костянтинівською)* (Оксфорд, Великобританія). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Монахиня Серафима розповіла про завдання та цілі Міжнародної Асоціації Православних Богословських шкіл, створеної з ініціативи всесвітньо відомого православного богослова митрополита Діоклійського Калліста (Уера) і висловила надію на співпрацю між Асоціацією та КДА.

У свою чергу митрополит Антоній розповів про сучасний стан Київських духовних шкіл та про міжнародне співробітництво в галузі освіти, яке здійснюється Київською академією.

Відео дня

* Монахиня Серафима (Костянтинівська) (Оксфорд, Великобританія), доктор філософії, викладач Богословського факультету Оксфордського університету, секретар Православної асоціації богословських шкіл (Оксфорд), монахиня ставропігійного монастиря Св. Іоанна Предтечі в Ессексі, Англія (Константинопольський Патріархат).