1

Жителі Калинівки Вінницької області, що постраждала від вибухів боєприпасів, дякують Києво-Печерській лаврі за 30 тонн будівельних матеріалів. Про це повідомляє сайт Києво-Печерської лаври.

"Однією з трагічних подій року, що минає, стали вибухи боєприпасів у місті 26-27 вересня на території однієї з військових частин ЗСУ. Від вибухів постраждали як люди, так і їхнє житло, деякі родини залишилися без даху над головою через повне руйнування будинків. Силами Свято-Успенської Києво-Печерської лаври було зібрано близько 30 тонн будівельних матеріалів, які 6 жовтня були доставлені в місто Калинівку і передані представникам місцевої влади", - повідомляється на сайті обителі.

У своєму подячному листі голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук подякував владиці Павлу за надану допомогу, а також передав «...подяку голови Калинівської районної державної адміністрації Вінницької області за надану допомогу та небайдуже ставлення до співбратів у важкий час».

Відео дня

«Ще раз засвідчую Вам свою повагу і висловлюю слова подяки за благодійну діяльність», — завершує офіційний лист подяки Сергій Мартинчук.