false

Священнослужителі Бориспільської єпархії УПЦ зібрали кошти на операцію учасника бойових дій в Широкіно полковника Віктора Тихого, який отримав поранення обох ніг.

Збір коштів відбувався в два етапи, повідомляє uoj.org.ua. 6 серпня, в день покровителів міста святих благовірних князів-страстотерпців Бориса і Гліба, на центральній площі Борисполя відбувся благодійний концерт зі збору коштів на операцію. У концерті взяли участь переможець телевізійного шоу «Голос країни-7» протоієрей Олександр Клименко та фольклорні колективи області.

В організації благодійної акції взяли участь священнослужителі єпархії та члени Бориспільської міськради.

Відео дня

Пізніше, полковник Тихий звернувся в єпархію з проханням про допомогу у зборі коштів на операцію на другій нозі, яка буде проведено 21 листопада, і митрополит Антоній виділив кошти на операцію.

У бориспільському монастирі на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» священнослужителі єпархії передали полковнику ВСУ благословення владики Антонія на операцію і матеріальну допомогу. В єпархії також запевнили, що будуть і далі стежити за процесом реабілітації Віктора Тихого і надавати йому необхідну допомогу.