Фото ria.ru

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил направив співчуття Президенту США Дональду Трампу у зв'язку з трагедією в баптистській церкві в Техасі.

"Глибоко сумую у зв'язку з трагедією, що сталася в баптистській церкві міста Сазерленд-Спрінгс, штат Техас, і висловлюю Вам і всьому американському народу щирі співчуття.

Це жахливий злочин, вчинений у священний для християн недільний день, який забрав десятки життів невинних людей, серед яких беззахисні люди похилого віку, жінки і діти, вражає своєю диавольской жорстокістю і підступністю. Переконаний, що у подібних актів насильства немає і не може бути жодного виправдання.

Відео дня

Прошу Вас передати слова співчуття і підтримки родинам загиблих і постраждалих. Молюся, щоб Милостивий і Чоловіколюбний Бог утішив усіх скорботних і дарував швидке одужання пораненим", - йдеться в листі.

Як повідомлялося, 5 листопада, під час богослужіння в баптистській церкві міста Сазерленд-Спрінгс (штат Техас, США) озброєний чоловік зайшов у церкву і відкрив безладну стрілянину по прихожанам. Загинуло 26 осіб, серед яких діти, підлітки, люди похилого віку і вагітна жінка.