2

Прийом конкурсних робіт на VI Міжнародний фестиваль мистецтв «Зірка Різдва», який відбудеться 12-14 січня 2018 року, оголосили в Запорізькій єпархії УПЦ.

Як повідомляє "Фома в Україні", у фестивалі можуть взяти участь автори віршів і прози, пісень, музичних, художніх фотографій і картин.

За словами організаторів, "фестиваль покликаний привернути увагу до найважливішої події людської історії - Народженню Христа, прославлення його талантами, які дані людині від Бога із завданням їх множення".

Відео дня

Фестиваль "Зірка Різдва" проходить у Запоріжжі не перший рік. За підсумками фестивалю видається збірник літературних творів учасників конкурсу.

Завдання Фестивалю: уславлення християнських цінностей засобами мистецтва; популяризація української культури; виявлення та підтримка талановитих авторів та творчих колективів; створення умов для творчого розвитку особистості, творчого спілкування та професійного зростання; сприяння розвитку різних видів і форм аматорської та професійної художньої творчості; зміцнення дружби і взаєморозуміння між творчими людьми.

Прийом робіт триватиме до 30 листопада. Детальніше ознайомитися з умовами участі у фестивалі, а також подати на конкурс літературні твори та пісні можна на сайті фестивалю.