Експозиція

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил 4 листопада, в День народної єдності, звершує літургію в Успенському соборі Московського Кремля, а потім відкриє виставку в Манежі "Росія, спрямована в майбутнє".

Як повідомляє ТАСС, про це розповів прес-секретар патріарха протоієрей Олександр Волков.

"День народної єдності, який збігається з пам'яттю Казанської ікони Божої Матері, як зазвичай почнеться богослужінням в Успенському соборі Московського Кремля, служба відкриває всі церковні і світські заходи цього загальнонаціонального свята", - сказав отець Олександр.

Відео дня

"Після богослужіння патріарх разом з лідерами традиційних конфесій і першими особами держави покладе квіти до пам'ятника Мініну і Пожарському. Потім предстоятель Церкви візьме участь у відкритті виставки "Росія, спрямована в майбутнє" в Манежі", - додав протоієрей.

"Виставка "Росія, спрямована в майбутнє", яка пройде з 4 по 22 листопада, це виставка-прогноз, спроба наших міністерств і найбільших компаній подивитися, що буде відбуватися з нашою країною в найближчі 10, 20, 30 років, в якому оточенні опиниться Росія, як буде змінюватися світ, і як ми всі будемо на це реагувати", - розповів керуючий директор Фонду гуманітарних проектів, який займається організацією виставки, Іван Єсін.

Детальніше на