Фото: sobory.ru

На краудфандинговій інтернет-платформі Talaka.org Свято-Єлисаветинський жіночий монастир в Мінську запустив кампанію зі збору коштів для реалізації проекту «Котячий будинок».

«Котячий будинок» - притулок для бездомних собак і кішок, які прибилися до монастирського подвір'я, розташованого в 30 км від Мінська, повідомляє «Рубльов».

«Люди, які були на обійсті в селі Лиса Гора, напевно бачили там собак і кішок. Багатьох з цих тварин підкинули до нас у монастир. Зараз на подвір'ї 25 собак і близько 30 кішок, але кількість тварин постійно змінюється. Сьогодні про них піклується черниця Іоанна (Піскунова) разом з волонтерами», - йдеться в публікації на сайті обителі.

Відео дня

Мета проекту - поліпшити умови життя бездомних тварин. «Фундамент нового будинку, в якому будуть знаходитися тварини, вже закладено, а також частково закуплені матеріали для створеного проекту. Ця будівля буде включати в себе ізолятор, основне приміщення, кухню, склад, тамбур, обгороджений вигул», - повідомляють ініціатори проекту.

Зібрані кошти підуть не лише на будівництво «Котячого будинку», а й на придбання кормів для котів і собак, ветеринарне обслуговування та інші потреби безпритульних тварин.