Фото: stejka.com

Близько 130 безпритульних отримали допомогу від Центру соціальної адаптації для безпритульних на честь праведного Симеона Богоприємця, який діє при Синодальному відділі УПЦ з соціально-гуманітарних питань. Вже третя акція з видачі теплого одягу «Одягай-ка» відбулася 29 жовтня на території київського Свято-Покровського жіночого монастиря, повідомляє "Фома в Україні".

Людям видали одяг і, для 20-ти дорослих і трьох дітей, тепле взуття. Також волонтерами були закуплені медикаменти для однієї бездомної жінки з хворими ногами.

Активісти добровольчого руху «Добрий киянин» допомагали людям підібрати одяг, з охочими, з метою надання соціальної допомоги в подальшому, проводили бесіди та анкетування.

Відео дня

П'ятьом людям соціальні працівники проекту надали контакти для успішного влаштування на роботу.

«Регулярне проведення подібних акцій, годування, а також індивідуальна робота з бездомними дає свої результати: люди починають займатися відновленням документів, знаходять роботу, знімають житло й такі випадки вже непоодинокі... Дорогі друзі, багато бездомних щиро намагаються змінити своє життя всупереч всім обставинам, а також вижити в холодну пору року», - пише прес-служба Синодального відділу.