Фото: КДАиС

Згідно рішення Вченої ради з 14 червня розпочалось приймання документів для вступу до Київської духовної академії і семінарії, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням сайт КДАіС.

Приймання документів абітурієнтів академії і семінарії здійснюватиметься до 29 липня. Вступні іспити відбудуться з 31 липня  по 5 серпня.

Київська Духовна Академія – вищий навчальний заклад Української Православної Церкви, який готує священнослужителів, викладачів духовних навчальних закладів і фахівців в області богословської науки для церковних установ. Термін навчання (магістратура) – 2 роки. В Академію приймаються особи віком до 35 років, які успішно закінчили Семінарію по I-му розряду (без трійок).

Відео дня

У Семінарію приймаються особи православного віросповідання чоловічої статі у віці до 35 років, які мають повну середню або вищу освіту, неодружені або одружені першим шлюбом. Абітурієнти повинні пройти співбесіду і скласти усні іспити з визначених дисциплін.

Детальну інформацію про умови прийняття до КДАіС, точний перелік документів, екзаменаційні білети та контакти для довідок можна отримати на сайті Академії.

Нагадаємо, як повідомляв Інформаційно-просвітницький відділ раніше, цього року у Київських духовних школах 173 випускника.