Фото: facebook.com/church.information.center

На журналістів покладено велику відповідальність, адже моральність та професіоналізм представників цієї професії впливають на якість формування світоглядних орієнтирів українців.

Як повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви, про це сказав у своєму вітанні журналістам керуючий справами УПЦ митрополит Антоній (Паканич).

«Журналісти є очами суспільства. Інформація, яку ви несете людям багато в чому формує уявлення про дійсність. Кожного дня ми бачимо світ крізь об’єктиви ваших камер, дізнаємося про події зі стрічок новин. Ваша місія дуже почесна і складна. У ваших руках велика сила та водночас величезна відповідальність. Як ви скористаєтесь владою слова, залежить лише від вас. Нехай вашими критеріями будуть євангельські істини,на які завжди орієнтуватимуться власні мірила добра і зла», - сказав митрополит Антоній.

Відео дня

«Щиро вітаю Вас з професійним святом – днем журналіста! Нехай Господь допомагає у несінні слова істини, в душі завжди панує мир та спокій, а результати роботи дають лише добрі плоди», - побажав керуючий справами УПЦ.