Фото: kiev-code.com.ua

Духовний Собор на чолі з митрополитом Павлом почав підготовку до святкування 30-річчя відродження чернечого життя у Києво-Печерській лаврі, яке планується відзначати у день пам'яті преподобного Антонія Печерського в 2018 році. Про це повідомляється на сайті Києво-Печерської лаври.

Фото: lavra.ua

Відбулося перше координаційне засідання комісії з підготовки святкування 30-річчя відродження чернечого життя у Києво-Печерській Лаврі під головуванням Намісника обителі владики Павла. Також у нараді взяли участь помічник благочинного архімандрит Агафон, браття і співробітники відділу інформації та зв'язків з громадськістю Києво-Печерської лаври на чолі з керівником відділу архімандритом Іларіоном, завідувачів канцелярією, бібліотекою, фотостудією лаври.

Під час зустрічі обговорювалося питання підготовки фото- і відеоматеріалів про життя сучасної лаври.

Відео дня

На завершення зустрічі митрополит Павел побажав членам комісії і всім, хто братиме участь у проекті, творчих ідей та їх успішної реалізації, а також:

«Допомоги Божої за клопотанням преподобних отців Печерських, трудами і молитвами яких стало можливим заснування Печерської обителі та її відродження після богоборчого періоду. Хай буде з нами Покров Пресвятої Богородиці для прославлення Її імені в Її земному домі,  у «небесам подібній» Печерській обителі!», - благословив усіх Намісник.