Фото: eparhiya.od.ua

З благословення митрополита УПЦ Агафангела розпочато роботи по створенню православного центру хоспісної та паліативної допомоги «Покров». 8 квітня об 11.00 відбудеться презентація цього благодійного проекту, а також молебень перед початком доброї справи, у селі Маринівка, Одеської області. Організатори проекту запрошують представників ЗМІ прибути на цю важливу подію, повідомляє Одеська єпархія УПЦ.

Спонукало до створення цього проекту зростання онкологічних захворювань та відсутність необхідних умов для утримання хворих у термінальній стадії хвороби. Відтак представники медичної громадськості міста Одеси звернутися до Одеської єпархії УПЦ з проханням про сприяння у вирішенні цієї актуальної проблеми і отримали допомогу.

1

Неподалік від Одеси, в екологічно чистому місці, на березі лиману в селі Маринівка, Біляївського району була придбана недобудована чотириповерхова будівля загальною площею понад 2300 кв.м. У цій будівлі вже провели масштабні роботи з накриття даху, встановлення вікон, фарбування фасадів, підведенню необхідних комунікацій. На всі ці потреби Одеська єпархія УПЦ надала близько 8 млн. грн.

Відео дня
3

Світовий досвід показав, що конструктивне співробітництво лікарів та священнослужителів у справі догляду за тими, хто перебуває на порозі вічності, є вельми продуктивним та дієвим.

4

Нагадуємо, презентація православного центру допомоги онкохворим та молебень перед початком доброї справи, відбудуться 8 квітня об 11.00 у селі Маринівка, Біляївського району Одеської області. При необхідності з Одеси до будівлі хоспісу (і назад) представників ЗМІ можуть доставити транспортом, який надасть Одеська єпархія УПЦ. Також буде запропонована трапеза.

Контактні телефони: 0677444044 – протоієрей Павло Полещук, 0662285664 – протоієрей Сергій Лебедєв.