Фото: orthodox.vinnica.ua

Священики-волонтери, які займаються доставкою гуманітарних вантажів з Вінницької єпархії у зону АТО, отримали грамоти за до допомогу Збройним Силам України. Про цю нагороду священики повідомили митрополита Симеона під час робочої наради зі співробітниками відділу Вінницької єпархії УПЦ з душпастирської опіки Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Вінницької єпархії УПЦ.

Фото: orthodox.vinnica.ua

Грамотами були відзначені клірики Вінницької єпархії протоієреї Анатолій Кузнєцов та Олексій Волков. У тексті грамот зазначено, що священики нагороджені «за постійну підтримку особового складу частин і підрозділів Збройних Сил України, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей». Підписав грамоти начальник групи координації цивільно-військового співробітництва штабу АТО на території Донецької та Луганської областей полковник В'ячеслав Раєвський.

Митрополит Симеон повідомив, що на адресу Вінницького єпархіального управління також були надіслані грамоти «За благодійну дорогу Дому Милосердя парафії Чуда Архістратига Михаїла Донецької єпархії села Новомихалівка», підписані настоятелем парафії та директором Дому Милосердя протоієреєм Ігорем Кубишиним.

Відео дня

Як повідомляють в єпархії, чергова поїздка у зону бойових дій на Схід України відблася з 6 по 10 березня.