1

В Координаційному центрі Одеської єпархії УПЦ з надання гуманітарної допомоги більш ніж 200 осіб, вимушених переселенців зі сходу України, багатодітних сімей та нужденних одеситів 7 березня отримали продуктові набори й фінансову допомогу на суму більше 35000 грн, повідомляє Одеська єпархія УПЦ.

2

В акції взяв участь голова Синодального відділу УПЦ з благодійності та соціального служіння протоієрей Владислав Диханов, який прибув до Одеси, щоб ознайомитися з багаторічним досвідом соціальної діяльності Одеської єпархії.

"Тут я побачив не одноразову гуманітарну акцію, а продуману систему з надання соціальної допомоги, яка діє в єпархії вже майже 3 роки. Сьогодні я побачив, як 200 осіб отримали продуктові набори та посильну фінансову допомогу. Причому, кожне звернення за допомогою розглядає митрополит Агафангел. Його письмову резолюцію я бачив на кожному з 200 прохань. І це при тому, що у одеського архіпастиря дуже напружений графік богослужінь, відвідувань храмів і обителей", - зауважив протоієрей Владислав.

Відео дня