Фото: news.church.ua

У свято Стрітення Господнього, 15 лютого, в єпархіях Української Православної Церкви відбудуться святкові заходи, присвячені Дню православної молоді, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, у Свято-Покровському храмі Луцька 16 лютого буде звершена місіонерська Літургія з поясненнями богослужіння, після якої відбудеться спільна трапеза. О 13.00 в оздоровчому спорткомплексі «Динамо» відбудеться святковий захід з конкурсною програмою «Ми за здоровий образ життя». Далі, о 15.00 Єпархіальний молодіжний відділ проведе презентацію за участю правлячого архієрея.

Кількаденну святкову програму готує Молодіжний відділ Одеської єпархії. Його співробітники запрошують усіх охочих на загальноміський святковий молебень, що відбудеться 15 лютого о 19.00 в Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста. Також 19 лютого в актовій залі Свято-Андріївського подвір’я відбудеться святковий концерт.

Відео дня

Другий рік поспіль, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, Іршавське молодіжне товариство  ім. святого Іоанна Предтечі проводитиме у День православної молоді “Стрітенські молодіжні зустрічі”.

Святковий захід відбудеться 15 лютого о 17.00 у Сілецькому Іоанно-Богословському монастирі. Довідкова інформація за тел.: 0968724567.