Фото: optina-msk.ru

Відбудеться спеціально приурочений до днів православної родини «Мудра родина – щаслива країна» молебень для майбутніх мам - вагітних, жінок, які планують вагітність або усиновлення, повідомляє прес-служба Запорізької єпархії УПЦ.

Молебень відбудеться у Свято-Покровському архієрейському соборі, за адресою: м. Запоріжжя проспект Соборний, 37.

Початок 18 лютого о 12.00.

Відео дня

А слідом о 12.30 відбудеться майстер клас з приготування млинців.

Запрошуються всі бажаючі.

Вагітність – справді ні з чим незрівняний стан, особливо, якщо вона довгоочікувана і бажана. Маленька людина під серцем здатна зробити будь-яку жінку найщасливішою у світі. З нетерпінням чекають її народження, готуючись до майбутніх пологів і психологічно, і матеріально, і духовно...

Проте так часто вагітність супроводжується серйозними загрозами. Деколи зберегти життя ненародженій дитині практично неможливо. Лікарі розводять руками, а віруючі християнки сподіваються до Господа в молитві про збереження бажаної вагітності.

Святі отці вчать, що неважливо, перед якою саме іконою ви приклонитесь в молитві, який акафіст або канон будете читати, якому святому вклонетесь і попросите допомоги і заступництва, головне – щиро вірити в милість Божу і постійно перебувати в молитві.

Багато жінки діляться своїм досвідом, розповідаючи, які саме вони читали молитви і підтверджують, що вони їм допомагали.

Важкі вагітності закінчувалися благополучними пологами.

Святі отці кажуть, що молитва має особливу силу. Читаючи Святе Письмо, кожна людина заспокоюється. Молитва дає розраду, віру в благополучний результат, саме тому вона так важлива при важкій вагітності.