mitropolia.kiev.ua

На запрошення Служби безпеки України 26 січня вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай представив Українську Православну Церкву на зустрічі з родичами військовополонених. Про це повідомляє сайт Київської Митрополії УПЦ.

У ході заходу було обговорено нагальні питання щодо звільнення з полону військовослужбовців та волонтерів, які перебувають на непідконтрольній Україні території.

Зустріч пройшла у Будинку культури Служби безпеки України. Її очолив голова СБУ Василь Грицак, також у ньому взяли участь радник голови СБУ Юрій Тандіт, перший заступник голови та керівник Антитерористичного центру Віталій Маліков, керівник Об’єднаного центру пошуку полонених та зниклих безвісти, представники Міністерства оборони, внутрішніх справ, Національної поліції, громадських та релігійних організацій.

Відео дня

Єпископ Миколай запевнив присутніх, що Церква і надалі молитиметься та докладатиме зусиль для скорішого повернення полонених додому. Він закликав матерів, жінок та родичів полонених і зниклих безвісти на Сході України воїнів, у першу чергу молитися Господу про вирішення питань обміну.